Social Wifi

Publicitat Social

Arriba als usuaris que desitges mitjançant reds wifipubliques i obertes, als seus dispositius mòbils,tablets i ordenadors a través de campanyes depublicitat a pantalla complerta i fidelitzant-los a les tevés fanpages.

Social Wifi

Estadístiques

Generem informes estadístics dels usuaris que transiten per la red WIFan. L’eina d’identificaciód’usuaris que necesites per coneixer als teus clients.

stats

Disponibilitat inmediata

Llança les tevés campanyes de forma inmediata,directament als dispositius dels teus potencialsclients.
Que esperes?

Què aconsegueixes amb WifanconexionAugmenta els Fans de la teva Fanpage

Podràs obtener el “M’agrada” a la teva fanpage detots els usuaris que es conectin a la red. Fidelitzar-los rápida i facilment. Imagina poder arribar a tots elsusuaris de la zona que decideixis i poder ofertar les tevés campanyes a mes a mes d’obtenir els“m’agrada”, així de fácil!

estrellaPublicitat inmediata

Les tevés campanyes publicitàries en questiò deminuts visibles als dispositius de tots els usuaris que es conectin a la red WIFan. Nomes has d’escollir on inosaltres farem la resta.

Milers d’impactes publicitaris en questió de minuts a la teva disposició.

movilROI de les tevés campanyes i pressupost depublicitat

Obtindràs els impactes publicitaris que desitgis, donan màxim rendiment a les teces inversions enpublicitat online, amb la viralitat en reds socials que necesites mitjançant la fórmula LIKE + IMPACTE.

wifiSegmentació Geolocalitzada

Escoleix quines zones desitges cobrir per arribar alsteus clients potencials. Escolleix el tipus delocalitzacions, diez y hores en que desitgis arribarals teus clients.

candadoUna tarfia a mesura

Decideix cuan, com i on vols destinar el teupressupost. Mai avans havia estat tant fàcil definirles teves campanyes online I en red socials. Tot en u!

dineroEines d’identificació d’usuaris

Podràs obtener un informe estadístic demogràfic dequi ha rebut les tevés campanyes. L’einad’identificació d’usuaris definitiva per als teusproductes!

movil-mano
  • Augmenta els teus followers a la teva fanpage
  • Viralitat en reds socials.
  • Envia promocions als teus clients
  • Informa als teus nous clients de les tevespromocions mitjançant “branded content” adequate
  • Estadístiques sobre els teus usuaris

Contacte

Pide presupuesto a medida para tu negocio, ya sea un local, franquicia o gran evento (Festivales, conciertos, etc). Estaremos encantados de informarte.

00376 680983
hola@wifan.ad

Nombre

Email

Teléfono

Mensaje


Please leave this field empty.